Røget filet på sprød sesamcrouton med brændt hvidløgsmayonnaise

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 stk røget filet TULIP FOODSERVICE
  • 30 stk sesamcroutoner
  • 2 stk hele dehydrerede sorte hvidløg
  • 2 stk et-feds hvidløg (eller et lille helt hvidløg)
  • 1 dl pasteuriserede æggeblomme
  • 0,5 liter rapsolie
  • 2 stk breve blæksprutteblæk (1-2 små breve)
  • 2 spsk eddike
  • Salt
  • peber

Fremgangsmetode

Sæt hvidløgene uden skal i ovnen ved 200 °Ci en times tid indtil de er HELT sorte.

Blend æggeblommer med eddike, salt og de sorte dehydrerede hvidløg. Tilsæt blæk og olie til en tyk sort mayonnaise. Anret røget filet på hver sesamcrouton. Pynt med sort mayonnaise og riv de brændte hvidløg ud over som en sort støv.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.