Ristet blomkål med Marrakesh Harissa

TID

15 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 stk Stort Blomkålshoved
  • 10 stk rosenkål
  • 1 pk Kims Marrakech Harissa
  • 1 pk KiMs Pistacienødder
  • 1 bdt persille

Fremgangsmetode

  • Steg blomkål i olivenolie i små buketter og tilfør rosenkålsbladene kort.
  • Anret med KiMs Marrakech Harissa Chips, hakkede KiMs Pistacienødder og grofthakket persille.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.