Ris-fromage med havtornsirup

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 liter risalamande TULIP FOODSERVICE, stuetempereret
  • 0,25 liter piskefløde
  • 4 stk pasteuriserede æggeblomme
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk flormelis
  • 6 blade husblas
  • 0,5 dl æblemost
  • 1 dl vand
  • 2 dl sukker
  • 250 g optøede havtorn
  • 5 g timian gerne citrontimian

pynt

  • frisk timian

Fremgangsmetode

Pisk fløden til let skum.Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Pisk imens æggeblommerne hvide med vaniljesukker og flormelis. Tag husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt det sammen med æblemost i en gryde ved lav varme. Bland det smeltede husblas i risalamanden, og vend til sidst det letpiskede fløde i. Fordel fromagen i små portionsglas og sæt dem til afkøling.

Kom vand, sukker, havtorn og timian i en gryde. Kog lagen i ca. 15 min. eller til der ca. er 3 dl tilbage. Afkøl siruppen.

Fordel siruppen oven på fromagen, pynt med frisk timian og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.