Ingredienser
Tærte
- 2 dl kartoffelrester (stegte, kogte, moste – dog ikke friteret)
- 2 dl fløde
- 1 dl hele æg
- Brødrester (Rugbrød eller franskbrød)
- 500 g revet ost
Fremgangsmetode
Sådan tilbereder du retten
Bland kartoffelmassen sammen med fløde, æg og krydderier til en ensartet konsistens. Hæld det i en gn kantine form.
Skær fisken i store tern og krydr den med salt og peber – og fordel den udover kartoffelmassen.
Lav et brødlåg af rugbrøds- eller franskbrødsrester, som du skærer i skiver. Læg skiverne ovenpå kartoffelmassen og fordel osten henover.
Bag tærten i en ovn ved 180°C i 10-15 min.
NB: Tilføj med fordel grøntsagsrester, fx champignon, peberfrugt eller løg.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999