Restetærte med kartofler og brødlåg

Ingredienser

Tærte

  • 2 dl kartoffelrester (stegte, kogte, moste – dog ikke friteret)
  • 2 dl fløde
  • 1 dl hele æg
  • Brødrester (Rugbrød eller franskbrød)
  • 500 g revet ost

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Bland kartoffelmassen sammen med fløde, æg og krydderier til en ensartet konsistens. Hæld det i en gn kantine form.

Skær fisken i store tern og krydr den med salt og peber – og fordel den udover kartoffelmassen.

Lav et brødlåg af rugbrøds- eller franskbrødsrester, som du skærer i skiver. Læg skiverne ovenpå kartoffelmassen og fordel osten henover.

Bag tærten i en ovn ved 180°C i 10-15 min.
NB: Tilføj med fordel grøntsagsrester, fx champignon, peberfrugt eller løg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.