Rejetatar med avocado, urter, kapers og vagtelæg

TID

45 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 800 stk Nordatlantiske koldtvandsrejer
  • 8 stk avocado
  • saft af 1 lime
  • 2 stk hakkede rødløg
  • 1 tsk tabasco
  • 1 dl kapers
  • 15 stk vagtelæg
  • 1 dl hakket koriander
  • ærteskud til pynt
  • 100 g rød Stenbiderrogn rød MSC 250g til pynt

Fremgangsmetode

Hak avocadoerne og ca. 600 g rejer. Vend dem med lime, hakket koriander, kapers og hakkede rødløg. Smag til med tabasco, salt og peber. 

Vagtelæg koges 3 minutter, hvorefter de pilles og halveres.

Rejetataren presses ned i en udstikker-ring på en tallerkenen og der pyntes med rejer, vagtelæg, rogn og ærteskud. Servér med brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.