Rejer med grillet hjertesalat og smørbønnehummus

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 800 dåser Rejer kogte og pillede (optøede)
  • 2 dåser kogte smørbønner (480 g drænet vægt)
  • 0,5 dl sesamolie
  • 4 bdt hvidløg
  • 1 spsk sriracha-chilisauce
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 5 stilke bredbladet persille
  • 5 stk hjertesalat
  • 10 stk lilla el. orange Gulerod
  • 10 stilke blegselleri
  • 10 stk fladbrød
  • vegetabilsk olie
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Dræn bønnerne og blend dem med sesamolie, hvidløg, chilisauce og karrypasta.
Smag hummussen til med salt og peber og rør grofthakket persille i.

Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skær blegsellerien i stave.

Flæk hjertesalaterne, pensl med olie og grill dem i 2 min. på hver side. Krydr med salt.

Server hjertesalaten med med fladbrød, hummus, rejer, selleri og gulerødder.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.