Rejebisque

TID

45 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 kg skalrejer
  • 2 kg rejeskaller
  • 1 dl mild olie
  • 1,5 dl tomatpuré
  • 1 fed hvidløg
  • 1 timiankvist
  • 2 stk porer
  • 4 stilke bladselleri
  • 2 stk store løg
  • 1 flaske tør hvidvin
  • 1 spsk mild paprika
  • salt og peber
  • 1 liter fiskefond

Fremgangsmetode

Pil rejerne og gem skallerne.

Steg skallerne i olie ca. 5 minutter til de dufter af rejer. Tilsæt tomatpure og sautere yderlig 2 minutter. Derefter tilsættes de rensede grøntsager, timian og paprika. Sauter yderligere 1-2 minutter. Tilsæt så hvidvin og fiskefond og lad det småkoge i ca. 20-30 minutter.

Sigt rejebisquen. Det er vigtigt at presse skallerne for at få det hele med.

Smag til med salt og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.