Ramsløg- og pebermarineret kamfilet med grønne bønner, spidskål og spicy karrysauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Spicy karrysauce

  • 2 spsk fintrevet ingefær
  • 2 fed knust hvidløg
  • 2 spsk neutral olie
  • 2 spsk Karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 8 dl hønsefond
  • 2 dl fløde
  • 1 dl æblemost
  • 1 spsk honning
  • salt og peber

Grønne bønner

  • 900 g Flade, grønne bønner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk rød chili
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk nigella-frø
  • salt og peber

Pynt

  • lime skåret i både
  • Ristede peanuts

Tilbehør

  • 1 stk fintsnittet spidskål
  • Jasminris

Fremgangsmetode

Steg kødet efter anvisning. Lad stegen hvile i 10 minutter, inden den skæres i skiver.

Svits ingefær og knust hvidløg i olie i to minutter. Tilsæt karry og mel og rist let. Tilsæt hønsefond og bring saucen til et simrepunkt. Lad den tykne under konstant omrøring. Tilsæt fløde, æblemost og honning og lad saucen simre i et minuts tid. Blend saucen helt glat med en stavblender og smag den til med salt og peber.

Skær bønnerne i halve og blanchér dem i letsaltet vand i 1 minut. Hæld vandet fra bønnerne og vend dem med olivenolie, finthakket chili, citronsaft og nigella-frø. Smag til med salt og peber.

Anret skiveskåret kamfilet med grønne bønner og spidskål. Pynt med limebåde og et drys ristede peanuts. Servér med jasminris og lun karrysauce dertil.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.