Pulled pork burger med abrikos-jalapenos salsa, mayo, spidskål og rødløg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g burgerbolle
  • 800 g pulled pork
  • 750 g Skælskør Abrikos frugtgrød
  • 125 g Syltede eller friske jalapeños
  • 600 g spidskål
  • 20 g Salt
  • rødløg
  • Chipotle Mayonnaise

Fremgangsmetode

1. Snit spidskålen og masser den med salt og lad den trække 30 minutter på køl.

2. Hak jalapenos og bland med abrikosgrød og citronsaft.

3. Saml burger med chipotle mayonnaise, spidskål, pulled pork, abrikossalsa og løgringe.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.