Pulled Aubergine burger

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 dl aubergine
  • 2 dl Santa Maria BBQ sauce Sweet and Spicy Chipotle
  • 1 stk spidskål
  • 2 cl koriander
  • 3 spsk Rapsfrø olie
  • 2 stk Gulerødder, revne
  • 1 tsk Salt
  • 2 tsk Santa Maria Sort Peber Groftmalet
  • 2 tsk Santa Maria Chilipeber Red Hot Flakes, 295, GTG
  • 3 dl mayonnaise
  • 1 stk hvidløg
  • 1 dl koriander
  • 3 stk tomat
  • 400 g Halloumi
  • mel
  • panko
  • 10 stk Brioche burgerboller
  • 2 stk Skalotteløg.
  • 2 stk æg

Fremgangsmetode

  • 1. Lav små huller i auberginerne med en gaffel. Tilbered auberginerne i ovnen ved 250 °C, indtil de er bløde. Skær dem midt over, og brug en ske til at skrabe det tilberedte auberginekød ud af skrællen. Læg auberginekødet i en bradepande med bagepapir, og bland det med BBQ Sauce, Santa Fe. Tilbered aubergine-blandingen et par minutter ved høj varme inden servering.
  • 2. Bland kål, koriander, gulerødder, limesaft, skalotteløg, olie, salt, sort peber og chiliflager.
  • 3. Bland koriander og revet hvidløg med mayonnaise.
  • 4. Skær rødløg og tomater i skiver.
  • 5. Skær halloumien i skiver, og vend den i mel/ maizena, derefter piskede æg og til sidst i raspen. Steg osten inden servering.
  • 6. Læg alle ingredienserne på den ristede burger bolle og servér.

https://www.santamariaworld.com/dk/foodservice/opskrifter/pulled-aubergine-burger/

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.