Portobelloburger med Naturlí Vego Bøf

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 stk portobellosvamp
  • 10 stk Naturli’ Burger
  • 200 g blåskimmel ost
  • 4 dl Bähncke Burger dressing
  • 1 g fricillesalat hoved
  • 2 stk tomat
  • 1 stk rødløg (300 g)
  • 10 stk Beauvais Rødbeder i skiver
  • 10 stk Beauvais Cornichoner

Fremgangsmetode

1

Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.

2

Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem ved 200 grader i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)

3

Læg også Naturlí Burgerbøffer på en bageplade og steg dem direkte fra frost til de har centrumtemperatur af 70 grader.

4

Læg blåskimmelost på bøffen det sidste min.

5

Fyld Bähncke Burgerdressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbedeskiver imellem svampene og anret med Beauvais Cornichoner.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.