Poke Bowl

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g quinoa
  • 400 g avocado tern
  • 250 g agurk små tern
  • 30 g koriander frisk
  • 100 g rødløg finthakket
  • 100 g forårsløg finthakket
  • 3 g chilipeber rød, fintsnittet
  • 400 g Røget laks i tern
  • 20 stk tigerrejer
  • 1 stk æg
  • 50 g rasp
  • 10 g Knorr Umami 1 kg
  • 35 ml Knorr Professional Intense Flavours, Miso Umami 400 ml
  • 15 ml Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
  • 15 ml saft af lime
  • 10 ml olivenolie

Fremgangsmetode

En måltidssalat kombineret med fisk og skaldyr. Denne form for ”komplet” måde at lave et måltid mad på, er en af de største trends lige nu. En måltidssalat bestående af et næringsrigt kulhydrat kombineret med alle former for smag, toppet med veltillavet protein – Nøglen er næring og smag, smag, smag!

Mix 100 g kogt quinoa med Miso Umami, grøntsagsfond, limesaft og olivenolie.

Tilsæt så avocado, agurk, rødløg, koriander, forårsløg og frisk chili.

Vend rejerne i æg og rasp og steg dem gyldne.

Server salaten i en bowl toppet med røget laks og de sprøde rejer. Garner gerne med frisk citron og ekstra krydderurter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.