Pølser med jalapeños og cheddar hotdogs med spidskål-koriandersalat, salatløg og krydderketchup
SERVERING
10 portioner
Spidskål-koriandersalat
Krydderketchup
Skær spidskålen i tynde strimler og hak koriander fint. Bland chili-flager, limesaft og revet limeskal, olivenolie og flagesalt sammen.
Bland ketchup sammen med stødt koriander, spidskommen og sort peber. Skær salatløg i tynde både. Rist pølsebrød i ovn ved 180 °C i 5 minutter.
Steg pølserne på en pande i ca. 10 minutter, eller indtil de er gennemstegt og har en brunlig grilloverflade. Anret pølser i varme pølsebrød toppet med krydderketchup, koriander-og spidskålssalat og salatløg.
Servér straks.
Server med tynde skiver af friske jalapeños for ekstra smag.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919