Pølser med jalapeños og cheddar hotdogs med spidskål-koriandersalat, salatløg og krydderketchup

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 stk fersk pølse med jalapeños og cheddar 60 g, Danish Crown Professional
  • 2 stk salatløg
  • 20 bdt pølsebrød

Spidskål-koriandersalat

  • 1,5 spidskål
  • 20 g frisk koriander
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 stk Saft og revet skal af lime
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk flagesalt

Krydderketchup

  • 3 dl ketchup
  • 0,5 spsk stødt koriander
  • 0,5 spsk spidskommen
  • 0,5 tsk Sort peber

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Skær spidskålen i tynde strimler og hak koriander fint. Bland chili-flager, limesaft og revet limeskal, olivenolie og flagesalt sammen. 

Bland ketchup sammen med stødt koriander, spidskommen og sort peber.  Skær salatløg i tynde både. Rist pølsebrød i ovn ved 180 °C i 5 minutter. 

Steg pølserne på en pande i ca. 10 minutter, eller indtil de er gennemstegt og har en brunlig grilloverflade. Anret pølser i varme pølsebrød toppet med krydderketchup, koriander-og spidskålssalat og salatløg. 

Servér straks.

Tips

Server med tynde skiver af friske jalapeños for ekstra smag.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.