Plante Pålægspølse

TID

90 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 dl rødløg
  • 0,5 dl Kogte kikærter
  • 2 spsk koncentreret tomatpure
  • 2 spsk røget paprika
  • 2 tsk fint salt
  • 2 spsk Beauvais Soya
  • 120 g hvede gluten
  • 3 dl Stegt NATURLI´ Øko Fars

Fremgangsmetode

 

·      Alle ingredienser blendes, bortset fra hvede gluten og NATURLI’ Øko Fars.

·      Når massen er blevet ensartet, tilføjes hvedegluten. Dernæst vendes det stegte NATURLI’ Øko Fars i massen.

 

·      Massen rulles stramt i sølvpapir til 2 pølser og dampes i 90 minutter, eller til pølsen er fast.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.