Pizzatærte med valnødder, gedefriskost og honning

TID

75 minutter

SERVERING

10 Portioner

Ingredienser

Tærtebund

  • 200 g smør
  • 300 g hvedemel
  • 25 g fuldkornshvedemel
  • 135 g iskoldt vand
  • 1 spsk flagesalt

Fyld

  • 500 g gedefriskost
  • 150 g creme fraiche 18 %
  • 150 g valnødder ristede
  • 100 g Jakobsens Akacie Honning
  • 1 bdt bredbladet persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmetode

Tilberedning

1. Mel, smør og salt blendes i en foodprocessor til en ”savsmuldslignende” konsistens. 

2. Tilsæt vand ind til massen samler sig. 

3. Del dejen i to og lad dejen hvile 45 minutter på køl – pak den ind i husholdningsfilm.

4. Rul dejen ud på to bradepander, beklædt med bagepapir. 

5. Bag bunden i ca. 15-20 min. på 160° varmluft. Lad bunden afkøle. 

6. Bland gedefriskost og creme fraiche inden det smøres på.

7. Top med hakkede valnødder, akaciehonning, salt og peber samt grofthakkede persille.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.