Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt
SERVERING
10 portioner
Pizzadej
Grønkålstopping
Peberrodsyoghurt
Energiindhold for hele retten: 15790 kJ
Energifordeling:
Fiber: 57.9 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 33 %
Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser – hold lidt hvedemel tilbage. Ælt dejen i ca. 25 min. til den er blank og elastisk. Læg dejen i en oliesmurt skål og dæk den til. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. ½ time.
Lad olien blive varm i en pande og svits løg og hvidløg et par minutter. Tilsæt grønkål og rosmarin og steg ved svag varme til kålen falder sammen – uden at det tager farve. Smag til med salt og peber.
Kom radiser i en skål og bland med salt.
Kom yoghurt, peberod, salt og peber i en skål og rør det godt sammen.
Rul dejen ud til tynde runde pizzabunde, fx portionspizzaer eller en stor pizza – og læg bundene på bagepapir. Fordel ca. halvdelen af osten på bundene. Kom grønkålsblandingen på og drys med resten af osten. Bag pizzaerne i ovnen til de er gyldne og sprøde. Top med peberrodsyoghurt og saltede radiser.
Ca. 10 min. ved 250° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000