Perlebyg-pilaf med skinke & gulerod

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g skrællede gulerødder
  • 600 g perlebyg
  • 300 g hakket løg
  • olie
  • 0,5 dl timianblade
  • 1 stk revet skal fra Citron
  • 12 dl hønsebouillon
  • 750 g Ham Stamps TULIP FOODSERVICE
  • Salt
  • peber
  • hakket persille

tilbehør

  • evt. brød

Fremgangsmetode

Flæk gulerødderne på langs og skær dem i meget skrå lange skiver.
Skyl perlebyg i koldt vand.
Steg løgene i lidt olie ved middel varme, til de er møre men uden at de tager farve.
Tilsæt perlebyg samt halvdelen af timianen og varm det godt igennem.
Kom bouillon ved og lad det simre under låg i 10 min.
Steg gulerødderne i lidt olie sammen med timian og revet citronskal, så de stadig har et godt bid. Kom gulerødder og ham stamps ved perlebyggen og damp endnu 5 min. under låg.
Smag til med citron, salt og peber og servér drysset godt med persille samt timian samt med brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.