Perlebyg-pilaf med skinke & gulerod
SERVERING
10 portioner
tilbehør
Flæk gulerødderne på langs og skær dem i meget skrå lange skiver.
Skyl perlebyg i koldt vand.
Steg løgene i lidt olie ved middel varme, til de er møre men uden at de tager farve.
Tilsæt perlebyg samt halvdelen af timianen og varm det godt igennem.
Kom bouillon ved og lad det simre under låg i 10 min.
Steg gulerødderne i lidt olie sammen med timian og revet citronskal, så de stadig har et godt bid. Kom gulerødder og ham stamps ved perlebyggen og damp endnu 5 min. under låg.
Smag til med citron, salt og peber og servér drysset godt med persille samt timian samt med brød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919