Pebersauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 7 g Groft salt
  • 150 g zittauerløg
  • 50 g Lurpak® smør
  • 400 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 20 g madagascar peberkorn
  • 30 g sojasauce
  • 400 g kalvebouillon

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 6.8 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 85 %

Fremgangsmetode

Knus peberkornene, fx i en morter. Steg løgene i smørret i en gryde uden at de tager farve. Tilsæt de knuste peberkorn og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bouillon og soja og kog til væsken er reduceret til ca. halvdelen. Tilsæt flødefraiche og kog i ca. 3 min. – eller til den ønskede konsistens. Smag til og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.