Pasta med broccoli, karamelliserede løg og bacon

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g finthakket zittauerløg
  • friskkværnet peber
  • 30 g Lurpak® smør
  • 500 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 8 g Salt
  • 400 g bacon i tern
  • 700 g tørret pasta
  • 30 g Lurpak® smør
  • 700 g broccoli i buketter

Tilbehør

  • 300 g Arla® Mozzarella revet 30+

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 28440 kJ

Energifordeling:

Fiber: 52.4 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 46 %

Fremgangsmetode

Lad smørret smelte og tilsæt løg og bacon. Steg til løgene er karamelliserede og gyldne. Tilsæt flødefraiche og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Steg broccoli i smør til den er mør, men stadig har bid. Vend pasta med flødefraicheblandingen og broccoli. Server den varme pastaret med revet mozzarella.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.