Panini med jægerpølse, friskost & syltede chili-løg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 rødløg i tynde skiver
  • Salt
  • 100 g pepperdew (2 spsk. lage fra pepperdew)
  • 1 spsk hakket persille
  • 10 stk grove, italienske sandwichbrød
  • 300 g friskost med urter og hvidløg, gerne ged
  • 250 g sprød salat f.eks. frillice
  • 400 g jægerpølse FRILANDSGRIS®, TULIP FOODSERVICE

Fremgangsmetode

Bland løgene med lidt salt og lad dem trække 10 min.
Skyl saltet af og dup løgene tørre.
Hak pepperdew og bland med rødløg, persille og lidt af pepperdewlagen. Lad det trække mindst 1 time.

Flæk brødene og smør dem med friskost.
Fyld dem med sprød salat, jægerpølse og chili-løg.
Rist paninierne i en klaprister/toaster, halvér og servér.

Tip: De syltede chili-løg passer perfekt til alle typer af pålægspølser også de spegede.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.