Panini med honningmarineret skinkesteg, sennep og kål

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g skinkesteg u/svær, tilsat lage, honningmarineret, TENDER PORK®
  • 150 g mayonnaise
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk honning
  • Salt
  • peber
  • 0,5 dl olie
  • 0,25 dl hvidvinseddike
  • 1 tsk Dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • Salt
  • peber
  • 250 g snittet spidskål
  • 75 g snittet grønkål
  • 10 g hakket dild
  • 10 stk store sandwichbrød eller baguettes

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 150 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 45 min. Skru derefter ovnen op til 190 °C og steg færdig i ca. 12 min. Vi anbefaler en centrumtemperatur på 65 °C, da kødet er tilsat lage. Varmebehandl til minimum 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Rør mayonnaise sammen med sennep og honning og smag til med salt og peber.
Pisk olie, eddike, sennep og honning sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Vend de to slags kål i og drys godt med dild.
Flæk og rist brødene.
Smør med sennepsmayo og læg dem sammen omkring tynde skiver skinkesteg og marineret kål. 

Tip: Kan også serveres som en lun ret med brød som tilbehør.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.