Panini-bidder med Salami Ventricina

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • Salami Ventricina TULIP FOODSERVICE
  • ciabatta eller sandwichwrap
  • parmesan i flager
  • 2 stk avocado
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk saft af Citron (5 spsk)
  • 0,5 fed hvidløg
  • Salt
  • peber
  • semi-dried cherrytomat

Fremgangsmetode

Fold sandwichwrappen ud og læg 6 skiver ventricina på. Drys med parmesan og fold sandwichwrappen sammen igen. Rist paninien i en klaprister, til osten er smeltet og brødet er sprødt. 

Blend avocado, olivenolie, citron­saft og hvidløg med en stavblender eller thermomixer til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. en dråbe grøn frugtfarve, hvis cremen skal holde et par dage.

Skær i passende bidder og top med avocadocreme og semi-dried tomater.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.