Paneret ising i åben naan-sandwich med grønkål og fetaspread

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk færdigstegt isingfilet 100-130g
  • 10 stk naanbrød
  • 1 kg grønkål
  • 400 g fetaost
  • 1,5 dl mælk
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.

Fjern stokkene fra grønkålen og blancher det i 5 min. Læg det derefter i isvand.

Kør fetaost og mælk på foodprocessor og smag til med salt og peber.

Varm naanbrødene, smør dem med fetaspread og læg grønkål samt fisk på. Server evt. med hakket estragon, rejer og lime.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.