Ovnstegt skinkesteg med svær hertil lynsyltet kål med stjerneanis og cashewnødder

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 Skinkesteg m/svær, tilsat lage, 2.1kg ridset i tern

Lynsyltet kål

  • 1 kg grøn spidskål
  • 500 g rødløg
  • 1 kg gulerødder
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 2,5 dl lagereddike
  • 2,5 dl sukker
  • 5 stk stjerneanis

Tilbehør

  • 200 g ristede cashewnødder

Fremgangsmetode

Tilberedning

Tilbered skinkestegen efter anvisning.

Skær spidskålen i strimler og rødløgene i tynde både. Snit gulerødderne julienne og hak persillen groft. Kom grøntsagerne i et fad. Varm lagereddiken op med sukker og stjerneanis, til sukkeret er opløst og lad den køle lidt af. Vend grøntsagerne med lagen og lad dem trække smag i 1 time. Hæld evt. noget af lagen fra, hvis der er for meget i fadet.

Rist cashewnødderne på en pande, til de er gyldne. Vend bredbladet persille i og drys med hele ristede cashew nødder lige inden servering. Anret som tilbehør til skiver af sprød skinkesteg.

Tip

Lynsyltet grønt kan laves dagen før.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.