Ovnbagt BBQ-laks på kinaradise og couscous

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 dl lakseportioner u/skind, 90-110 gram optøede
  • 2 dl Barbequesauce
  • 1 kg mega-couscous el. almindelig couscous
  • 300 g grønkål el. spinat
  • 2 dl svampesoya
  • 1 dl sesamolie
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 stk kinaradise
  • 1 bdt dild
  • salt og hvid peber

Fremgangsmetode

Pensl lakseportionerne med barbecuesaucen og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 13 min. ved 200 °C inden servering.

Kog couscoussen som anvist på emballagen, hæld vandet fra og kom den tilbage i gryden med hakket grønkål, svampesoya, sesamolie og sesamfrø. Varm igennem og smag til.

Skræl kinaradisen og skær den i tynde bånd på en mandolin eller en tyndskræller. Vend båndene med hakket dild og salt.

Anret den varme couscous med kinaradise, læg lakseportionerne over og server straks. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.