Fremgangsmetode

Udskriv
  1. Rødbedejuice: Kog ca. 1 liter lage fra Beauvais Rødbeder i Tern. Indkog det til det halve.
  2. Bland hakkede kogte æg , kapers og rødløg i rødbedejuicen. 
  3. Steg plantebøfferne. 
  4. Byg Pariserbøffen op med plantebøffen på en halv ristet burgerbolle. Hæld rødbedejuice med æg, rødløg og kapers udover.
  5. Pynt med kruspersille og flager af peberrod.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.