Dampet torsk med lun kartoffelsalat

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk Dampet torsk
  • 40 stk Kogte kartofler evt. tourneret
  • 3 stk Fint hakket rødløg
  • 3 pk karse
  • 5 dl Bähncke Krydderrurte Dressing

Fremgangsmetode

  • Damp torsken mens kartoflerne koges møre.
  • Vend kartoflerne i Bähncke Krydderrurte Dressing og finthakkede rødløg, og anret på tallerken med torsk.
  • Pynt med karse til du skammer dig.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.