Okonomyaki

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Til fyldet

  • 20 g Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 200 g løg
  • 300 g søde kartofler i tern
  • 400 g hvidkål
  • 10 g Salt

Til dejen

  • 300 ml vand
  • 20 g miso
  • 15 g Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L
  • 200 g hvedemel
  • 25 g MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
  • 5 g bagepulver
  • 3 stk æg
  • 5 g sukker
  • 10 g Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
  • 10 g Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
  • 1 g Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g

Før servering

  • 100 ml Knorr Ketjap Manis 1 l
  • 2 g Knorr Koldrørt Jævning 4 kg
  • 1 dl Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l

Fremgangsmetode

Til fyldet

Okonomyaki er en japansk pandekage, som du kan fylde med næsten hvad som helst. Pandekagerne steges sprøde i Milda 100% og serveres med soja og Hellmann’s mayonnaise.

Steg løgene og kålen bløde i Milda 100%.

Bland løg, kål og søde kartofler.

Til dejen

Rør ingredienserne til dejen sammen, og bland den med de øvrige ingredienser.

Varm en pande op, og hæld Milda 100% på. Steg pandekagerne i ønsket størrelse på begge sider. Afslut med at bage pandekagerne i en varm ovn.

Før servering

Rør Knorr Koldrørt Jævning i din Ketjap Manis.

Servér pandekagerne med Ketjap Manis og mayonnaise.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.