ØSTERSØ fiskefilet på ristet rugbrød med feta-/edamamebønnespread

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 skiver Østersø fiskefilet pan. 45-70 gr.
  • 10 skiver rugbrød
  • 250 g fetaost
  • 900 g edamamebønner
  • 2 dl olivenolie
  • 1 dl Citron
  • 2 bk karse
  • 1 bdt frillicesalat
  • evt. skovsyre som pynt

Fremgangsmetode

De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.

Rist rugbrødet i en ovn ved 200°C i ca. 8 min.

Blend feta, edamamebønner, olie, citronsaft og -skal. Vend hakket karse i og smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.

Anret rugbrødet med salat og spread og de sprøde ØSTERSØ fiskefileter. Pynt evt. med skovsyre.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.