Ølmarinerede grillkøller med melonsalat, mynte og pistacienødder

SERVERING

10 Portioner

Ingredienser

Kød

  • 10 bdt á ca. 270 g af Grillkøller af gris tilsat lage, 5.4kg

Melonsalat

  • 500 g honningmelon
  • 500 g cantaloupe melon
  • 500 g vandmelon
  • 2 dl hakket mynte
  • 2 spsk limesaft
  • 100 g pistacienødder
  • 100 g brødcrouton

Tilbehør

  • grøn pesto

Fremgangsmetode

Tilbered grillkøllerne efter anvisning. Skær melonerne i tern og kom dem på et fad. Vend hakket mynte og limesaft i. Drys med hakkede pistaciekerner og brødcroutoner. Servér melonsalaten som tilbehør til de lune ølmarinerede grillkøller.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.