Økologiske oksefrikadeller med græskarpuré, grillet kål og nøddesmør

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 fed økologiske oksefrikadeller 40g, TULIP FOODSERVICE
  • 2 fed hvidløg
  • 3 stk hakkede skalotteløg
  • 1 stk rød chili
  • olivenolie
  • 1,2 kg hokkaido-græskar skåret i tern
  • Salt
  • kværnet peber
  • 0,5 liter æblemost
  • 2,5 dl vand
  • saft af Citron
  • 200 g hasselnød
  • 100 g smør
  • 1 dl soyasauce
  • 100 g grønkål skyllet og plukket i små buketter
  • 200 g rosenkål
  • olie
  • revet skal af Citron

tilbehør

  • groft brød

Fremgangsmetode

Steg hvidløg, skalotteløg og chili i olie. Tilsæt græskar og steg dem i ca. 5 min. Krydr med salt, kværnet peber og tilsæt æblemost samt vand til det lige dækker. Lad græskarstykkerne simre til de er møre. Blend græskarrene helt glatte og smag til med citronsaft. Rist hasselnødderne i ovnen ved 150 °C, til de er gyldne. Fjern skallen og hak dem groft. Brun smørret i en gryde, lad det køle lidt, tilsæt soyasauce samt hasselnødder og sæt til side.

Varm frikadellerne efter anvisning på emballagen. Vend grønkål og rosenkål med lidt olie. Grill det på en brandvarm pande, drys med salt og revet citronskal. Fordel græskarpuréen i tallerkner sammen med lune frikadeller og pynt med grillet kål. Dryp med nøddesmørret og servér med groft brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.