Nuggetspyd med timian pommes frites og urtedip

TID

35 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 stk Jala`Pesco nuggets m/laks
  • 20 stk bagekartoffel
  • 4 spsk vegetabilsk olie
  • 1 bdt timian
  • 4 dl Creme fraiche eller yoghurt
  • 4 fed hvidløg
  • 1 bdt estragon
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Vask kartoflerne og skær dem til grove pommes frites. Vend dem med olie, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn i 20-25 min. ved 200°C.

Bag de 20 nuggets i ca. 18 min. ved 185°C. Sæt de færdigebagte nugges på et lille træspyd to og to.

Smag creme fraichen til med knust hvidløg, hakket estragon, salt og peber.

Vend kartoflerne med grofthakket timian og server straks med de varme nuggets og dip.

TIP

Du kan også tilberede Jala’Pesco Nuggets i frituren i ca. 9 min. ved 165°C.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.