Nudelsalat med broccoli og honning-soja dressing

TID

15 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Salat

  • 750 g Nudel
  • 450 g Edamame bønner
  • 150 g forårsløg
  • 100 g cashewnødder

Dressing

  • 250 g sojasauce
  • 250 g Jakobsens Akacie Honning
  • 80 g risvinedikke (hvidvinseddike er også fint)
  • 30 g sesamolie
  • 30 cl citronsaft

Pynt

  • 50 g forårsløg, fintsnittet
  • 100 g cashewnødder

Fremgangsmetode

1. Kog nudlerne i kogende vand efter posens anvisning (som regel mellem 4-6 minutter afhængig af type). Skyl efterfølgende nudlerne i koldt vand og sæt dem til side. 

2. Rengør forårsløgene og snit dem fint.

3. Rist nødderne på en pande ved middelvarme, de skal være let gyldne. Lad dem afkøle og hak dem groft.

4. Pluk broccoli i mindre buketter og steg dem på en meget varm pande i olie, indtil de får en flot mørk farve. Vend dem sammen med nudler, edamame bønner og forårsløg.

5. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen sammen med salaten og anret den på et fad. Top med ekstra ristede cashewnødder og fintsnittet forårsløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.