Moules frites

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 4 g rensede blåmusling
  • 250 g knoldselleri
  • 750 g tør hvidvin
  • 375 g finthakkede zittauerløg
  • 375 g finthakkede Gulerod
  • 50 g Lurpak® smør
  • 50 g grofthakket bredbladet persille
  • 1000 g Arla Pro® Flødefraiche 30%

Tilbehør

  • 1 kg sprøde, varme pommes frites

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 35860 kJ

Energifordeling:

Fiber: 59.8 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 58 %

Fremgangsmetode

Steg løg, gulerod og selleri i smør i en stor gryde – uden at de tager farve. Tilsæt muslingerne, læg låg på og lad dem stege med i ca. 5 min. Kassér muslinger der ikke har åbnet sig. Tilsæt vin og flødefraiche og lad det koge op. Rør persillen i og server straks i dybe tallerkener med sprøde pommes frites “on the side”.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.