Monte Cristo toast med skinke og gruyer

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 stk kogt og røget skinke TULIP FOODSERVICE
  • 10 stk æg
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk Salt
  • smør til stegning
  • 10 skiver gruyereost
  • 20 skiver brød af surdej
  • 10 spsk god mayonnaise
  • 2 liter renset egebladssalat
  • 1,5 dl olivenolie
  • 0,5 dl hvidvinseddike
  • 1 tsk Dijonsennep
  • havsalt
  • kværnet peber

Fremgangsmetode

Pisk æg, mælk og salt sammen i en skål. 

Smør den ene skive brød med mayonnaise og fordel skinke og ost oven på.Smør den sidste skive brød med mayonnaise og læg brødtoppen på – pres sandwichen let sammen.

Vend sandwichen i æggeblandingen og steg den sprød i smeltet smør. Gentag med resten af brødene. 

Pisk olie, eddike og sennep sammen og smag til. Vend dressingen med salaten og servér til toastene. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.