Mørbradbøf med champignon i urtefløde og brændte løg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 g Mørbrad af gris, Danish Crown Professional
  • smør til stegning
  • Salt
  • peber
  • 5 stk Hele, små løg
  • 10 skiver Aflange rugbrød

Champignon i urtefløde

  • 500 g champignon i skiver
  • smør til stegning
  • 2 dl fløde
  • 2 spsk friske timian blade
  • Hakket persille
  • Salt
  • peber

Pynt

  • krydderkarse

Fremgangsmetode

Afpuds mørbraden og skær den i 10 lige store pæne bøffer.

Pil og halvér løgene. Steg dem på skærefladen ved lav varme ca. 15 min. til de er møre og let brændte på skærefladen. Steg champignonerne i lidt olie ved god varme sammen med timian, til de er gyldne. Tilsæt fløde og kog 4 min. til saucen er tyk og reduceret. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Rist brødene sprøde og anret mørbradbøffen midt på brødet. Pynt med løgskåle samt champignonsauce og karse.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.