Mørbradbøf med champignon i urtefløde og brændte løg
SERVERING
10 portioner
Champignon i urtefløde
Pynt
Afpuds mørbraden og skær den i 10 lige store pæne bøffer.
Pil og halvér løgene. Steg dem på skærefladen ved lav varme ca. 15 min. til de er møre og let brændte på skærefladen. Steg champignonerne i lidt olie ved god varme sammen med timian, til de er gyldne. Tilsæt fløde og kog 4 min. til saucen er tyk og reduceret. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Rist brødene sprøde og anret mørbradbøffen midt på brødet. Pynt med løgskåle samt champignonsauce og karse.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919