Mini Kyllinge- og kalkunfrikadeller med nudelsalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g Mini Kylling-Kalkunfrikadeller, 180g
  • 300 g fuldkornsnudel
  • 4 stk rød peberfrugt
  • 500 g spidskål
  • 5 renset forårsløg
  • 10 stk træspid
  • frisk koriander
  • sorte sesamfrø

Dressing

  • 2 dl limesaft
  • fiskesauce
  • 1 dl sesamolie
  • 4 spsk sukker

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Kog nudlerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og afkøl nudlerne. Skær peberfrugt og spidskål i fine strimler. Snit forårsløgene i tynde skiver. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. 

Tilbered frikadellerne i ovnen ved 200 ℃ varmluftsovn i ca. 10 min. Vend dressingen med nudler, spidskål og peberfrugt. Fordel de lune frikadeller på 10 træspyd og portionsanret dem med nudelsalaten.

Drys retten med snittet forårsløg, sesamfrø og masser af frisk koriander.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.