Mini-hotdogs med chorizo– og oksebrunchpølser

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 15 stk chorizo-brunchpølse TULIP FOODSERVICE
  • 15 stk oksebrunchpølser TULIP FOODSERVICE

hotdogbrød - ca. 25-30 stk

  • 50 g smør
  • 0,5 liter kærnemælk
  • 50 g gær
  • 4 tsk sukker
  • 1,5 tsk Salt
  • 600 g hvedemel
  • 200 g fuldkornsmel

Chili-mayonnaise

  • 250 g god mayonnaise
  • 2 spsk sriracha
  • 1 tsk tabasco
  • 1 tsk cayennepeber

lynsyltede skalotteløg

  • 4 stk bananskalotteløg skåret i tynde strimler
  • 4 spsk æbleeddike
  • 4 spsk sukker

pynt

  • 30 g rucola
  • 2 spsk sorte sesamfrø
  • frisk karse

Fremgangsmetode

Smelt smørret og tilsæt kærnemælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud i mælken. Tilsæt resten af ingredienserne (hold lidt mel tilbage). Ælt dejen grundigt sammen og stil den tildækket til hævning i 45 min. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den grundigt igennem. Del dejen i 25 – 30 små stykker og form dem til aflange brød. Fordel brødene på bageplader med papir og lad dem efterhæve tildækket i 30 min. Bag brødene ved 200 °C i ca. 12 – 15 min.

Bland alle ingredienserne til chili-mayonnaisen og smag til. Vend skalotteløg med æbleeddike og sukker. Lad blandingen trække på køl, indtil retten skal serveres. Rist pølserne på en pande ved lav varme, til de er gyldne og brune på begge sider. Skær hotdogbrødene op og fyld dem med lidt salat og dressing. Læg pølserne i og fordel ekstra chili-mayonnaise på toppen. Drys med sesamfrø, karse og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.