Mignonbøffer af gris med bagte persillerødder, fennikel og svesker

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 mignonbøffer af gris tilsat lage, ca. 70 g, TENDER PORK®
  • smør til stegning
  • Salt
  • kværnet peber
  • 20 g små, rensede persillerødder ca. 800g
  • 1 stk løg skåret i skiver
  • 0,5 dl olivenolie
  • 8 blade frisk salvie
  • 1 spsk knuste fennikelfrø
  • 30 stk svesker uden sten
  • Salt
  • rosenpeber

Fremgangsmetode

Vend persillerødderne med løg, olivenolie, frisk salvie og knuste fennikelfrø. Fordel blandingen i en gastrobakke og steg dem ved 180 °C i ca. 40 min. (gerne med 20% damp), til de er møre. Krydr og steg mignonbøfferne på en pande i smør i ca. 3-4 min. på hver side. Vend de bagte persillerødder med svesker og anret dem på et fad. Servér med de stegte mignonbøffer.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.