Mester´s udvalgte frikadeller med bagt selleri, kål og mormordressing

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 stk Mester’s udvalgte frikadeller 35g, TULIP FOODSERVICE
  • 1 stk knoldselleri ca. 1,2 kg, skrællet
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk Salt

mormordressing

  • 3 dl piskefløde
  • 20 g sukker
  • 2 spsk saft af Citron
  • 1 spsk friske timianblade

salat

  • 100 g grønkål plukket i små stykker
  • lidt olivenolie
  • Salt
  • 50 g skyllede rødbedeblad eller engsyre
  • 2 spsk revet skal af Citron

Fremgangsmetode

Gnid sellerien med olivenolie og salt. Bag den i ovnen ved 175 °C i ca. 2 timer, til den er mør. Lad sellerien køle af og skær den i grove stykker. Bland alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til. Lad den trække i 10 min. inden servering.

Varm frikadellerne i ovnen. Vend grønkålen med olivenolie og salt. Grill kålen kort på en brandvarm pande og drys med salt. Fordel sellerien og grillet kål på et stort fad. Pynt med friske rødbedeblade. Dryp med dressing og servér med lune frikadeller og brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.