Medister med rødbedetatar og løvstikke

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g Inges Medister 60g, 100% DANSK®
  • 500 g rødbede
  • 2 spsk æbleeddike eller kirsebæreddike
  • Salt
  • kværnet peber
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk grov sennep
  • 2 spsk akaciehonning
  • Salt
  • peber
  • 200 g skrællede gule beder

løvstikkecreme

  • 5 dl græsk yoghurt 10%
  • 2 dl løvstikke
  • Salt
  • kværnet, hvid peber

pynt

  • frisk kørvel

tilbehør

  • rugbrødscroutoner

Fremgangsmetode

Skræl og skær 100 g af rødbederne i tern. Vend  rødbedeternene med eddike samt salt og peber. Kog resten af rødbederne møre i vand. Smut skindet af dem og skær dem i tern. Vend de kogte rødbedetern med de rå tern. Pisk olivenolie, sennep og akaciehonning sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med de gule beder og æbletern. Lige inden servering vendes tataren med de gule beder i tern.

Blend 1 dl græsk yoghurt med løvstikken, til den er helt grøn. Bland med resten af løvstikken og smag til.

Steg medisteren ved lav varme, til den er gylden og gennemstegt, ca. 10 min. Anret rødbedetataren i bunden af en tallerken eller skål sammen med én medisterpølse. Fordel løvstikkecremen og pynt med kørvel samt tynde skiver af bolsjebeder. Servér med rugbrødscrountoner.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.