Mchuzi wa biringanya-grøntsags masala

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Forberedelse

  • 1 liter vand
  • 1 liter kokosmælk
  • 25 g Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
  • 20 ml Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
  • 250 g søde kartofler
  • 250 g blandede peberfrugt
  • 250 g løg i tern
  • 250 g bønner grønne
  • 250 g blandede svampe
  • 250 g aubergine
  • 200 g gulerødder i skiver
  • 200 g squash tern
  • 100 g rød chilipeber

Sautering

  • 40 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
  • 60 g garam masala
  • 5 g spidskommen stødt

Fremgangsmetode

Forberedelse

Masala er hindi og betyder krydderier. Der er mange former for masala, hver region og hver kok har sin egen masala. Masala indeholder ofte paprika, koriander, mynte, hvidløg, ingefær og gurkemeje. På Swahili kalder man aubergine karry for Mchuzi wa Biringanya.

Vand, kokosmælk, Knorr Hønsebouillon, Knorr Koncentreret Grøntsagsfond, Knorr Koncentreret Kyllingfond piskes sammen og varmes op uden at koge.

Alle grøntsager renses og skæres i passende størrelse dog anbefales det at skære de søde kartofler i lidt mindre stykker.

Sautering

De søde kartofler sauteres først da de har en lille smule længere tilberednings tid og derefter sauteres resten af grøntsagerne sammen med.

Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg og sautér yderlige i 1 min.

Garam masala tilsættes og der sauteres hurtigt, så masalaen ikke brænder på.

Væden hældes på grøntsagerne og spidskommen tilsættes. Lad retten simre ca. 10 min eller til grøntsagerne er møre.

Servering

Serveres med ris og eller brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.