Mchuzi wa biringanya-grøntsags masala
SERVERING
10 portioner
Forberedelse
Sautering
Masala er hindi og betyder krydderier. Der er mange former for masala, hver region og hver kok har sin egen masala. Masala indeholder ofte paprika, koriander, mynte, hvidløg, ingefær og gurkemeje. På Swahili kalder man aubergine karry for Mchuzi wa Biringanya.
Vand, kokosmælk, Knorr Hønsebouillon, Knorr Koncentreret Grøntsagsfond, Knorr Koncentreret Kyllingfond piskes sammen og varmes op uden at koge.
Alle grøntsager renses og skæres i passende størrelse dog anbefales det at skære de søde kartofler i lidt mindre stykker.
De søde kartofler sauteres først da de har en lille smule længere tilberednings tid og derefter sauteres resten af grøntsagerne sammen med.
Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg og sautér yderlige i 1 min.
Garam masala tilsættes og der sauteres hurtigt, så masalaen ikke brænder på.
Væden hældes på grøntsagerne og spidskommen tilsættes. Lad retten simre ca. 10 min eller til grøntsagerne er møre.
Serveres med ris og eller brød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100