Mangoglaseret Lakse Taco

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Mangoglaseret laks

  • 1000 g laksefilet
  • 28 g Santa Maria Rub Chipotle & Citrus
  • 160 g Santa Maria Mango Jalapeno Glaze

Tilbehør

  • 200 g rødkål
  • 1 stk salatløg
  • 50 g frisk koriander
  • 1 stk mango
  • 4 stk Radiser i tynde skiver

Fremgangsmetode

Et perfekt miks af sødt og syrligt.

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225° C.
  2. Læg laksefileten i en bradepande med skindsiden nedad, krydr den med rubben, og pensl rigeligt med glaze på.
  3. Tilbered den i ovnen i ca. 20 min., indtil den har en kernetemperatur på 55° C.
  4. Bland ingredienserne til limemayonnaisen, og forbered tilbehøret.
  5. Anret derefter tacoen med det samme: rødkål i bunden og derefter laks, som garneres med yderligere lidt glaze.
  6. Derefter lidt mango, avocado, hakket salat løg og koriander samt et par skiver radise.
  7. Afslut med limemayonnaise.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.