Madspildsret: Sandwich med crunchy skinkesalat, æble og blegselleri

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 Skinkesteg m. grøn peber og paprika, 2.5kg
  • 5 stængler blegselleri
  • 2 stk røde æbler
  • 250 g mayonnaise
  • 300 g creme fraiche 18% eller græsk yoghurt 10%
  • 3 spsk grov sennep
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk sukker
  • friskkværnet peber
  • 20 skiver surdejsbrød
  • 2 hoveder mini Romaine salat eller anden salat

Pynt

  • 2 bakker ærteskud

Fremgangsmetode

Trin 1

Fjern den tynde fedtkant fra den tilberedte skinkesteg og skær stegen i små tern. Skær blegselleri og æbler i små tern (lad skallen blive på æblerne).

Trin 1

Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en creme og smag godt til med salt, sukker og friskkværnet peber. Vend skinke, æbler og selleri i cremen.

Trin 3

Grill surbrød, og lad det køle lidt af. Smør halvdelen af skiverne med lidt mayonnaise (kan udelades). Dæk brødene med blade af Romaine-salat. Fordel skinkesalaten ovenpå. Top med tynde skiver af rødt æble og ærteskud. Luk sandwichen med endnu en skive ristet surdejsbrød og servér.

Tip

Skinkesalaten kan også serveres alene som en del af en buffet.

 

Brug rester fra tidligere servering af Tender Pork®
 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.