Madspildsret: Bao med teriyakistegt BBQ Bryststeg, salat, chilimayo og koriander

TID

1 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 TENDER PORK

Teriyaki glaze

  • 1 dl soja
  • 50 g Rørsukker
  • 2 spsk mørk sesamolie
  • 1 stk fed hvidløg
  • 1 tsk chiliflager eller crispy chili i olie

Bao og mayo

  • 10 stk færdiglavede baos
  • 200 g chilimayonnaise

Fyld

  • gulerødder, skåret i julienne
  • 1 bdt bundt koriander
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 g bakke sweet chili ristede løg (kan udelades)

Fremgangsmetode

Trin 1

Skær bryststeg i tern, cirka 1×1 cm. Rør ingredienserne til Teriyaki glaze sammen. Kom en anelse olie på en pande og rist tern af Bryststeg, til de begynder at være sprøde. Hæld eventuelt overskydende fedt fra. Kom glaze på panden og lad karamellisere under omrøring.
 

 

Trin 2

Damp baos, så de er varme og nemme at åbne. Kom lidt af chilimayonnaisen inden i hver bao og fyld derefter med spidskål, gulerødder og glaseret Bryststeg. Top med chilimayonnaise, koriander og drys med sesamfrø og sweet chili ristede løg.

Tip

Brug rester fra tidligere servering af Tender Pork®.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.