Lufttørret skinke i melonsalat med fennikel, rucola og mozzarella

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 af Lufttørret skinke, Danish Crown Professional
  • Revet skal og saft fra 1 appelsin
  • 2 spsk honning
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk friskkværnet Sort peber
  • 1 dl Pinjekerner
  • 1 stk fennikel
  • 1 stk honningmelon
  • 50 g rucola
  • 2 stk mozzarella

Pynt

  • 20 g bronze fennikel

Fremgangsmetode

Bland skal og saft fra appelsin, honning og olivenolie sammen. Smag til med salt og peber. Rist pinjekerner på en tør pande, indtil de er gyldenbrune. Skær fennikel og honningmelon tyndt. Kom fennikel, honningmelon, rucola, dele af mozzarellaen og knochen schinken i en lille skål. Drys med appelsindressingen, de ristede pinjekerner og pynt af med bronze fennikel.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.