Leverpostej med bagt selleri, crudité og sprøde rugbrødscroutons

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 skiver leverpostej à ca. 100 gram, TULIP FOODSERVICE
  • 5 skiver maltbrød uden kerner
  • 2 spsk vindrueolie til stegning
  • 1 stk knoldselleri
  • 1 stk bladselleri

Fremgangsmetode

Bag knoldselleri hel i ovnen ved 200 °C i ca. 2-3 timer til den er helt mør. Afkøl og skær i ens tern på 2 x 2 cm. Skær bladselleri i tynde strimler på enten mandolin eller med tyndskræller, og læg strimlerne i rigeligt isvand i et par timer.

Skær rugbrød i tern, rist ternene sprøde i lidt olie og afdryp på fedtsugende papir.

Anret ovenpå den tynde skive leverpostej. Pynt med urter efter sæson.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.