Ingredienser
- 10 stk Stryhns Rå Leverpostej 75g
- 20 stk cherrytomat stk
- 1 stk hvidløg stk
- 50 g Syltede Løg gram
- 50 g Sprødstegt Bacon g
- 20 g hakket persille
NÆRINGSINDHOLD
Energi: 969 kJ/232 kcal
Fedt 17,0 g
-heraf mættede
Fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrat 6,6 g
-heraf sukkerarter 1,7 g
Protein 13,0 g
Salt 1,5 g
Fremgangsmetode
Leverpostej sættes i ovnen i 20 min.
Ved 180 grader i vandbad.
Cherrytomater skæres i kvarte.
Hvidløg hakkes i små stykker.
Alle elementer blandes sammen og
anrettes sammen med den bagte leverpostej.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Delitaste
Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294