Lasagne Bolognese med spidskål/fennikel/æblessalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g Lasagne Bolognese 310g, TULIP FOODSERVICE
  • 500 g fennikel
  • 0,5 dl saft fra Citron
  • 1 stk revet skal fra Citron økologisk
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt
  • peber
  • 1 kg snittet spidskål
  • 1 stk kernerne fra granatæble
  • hakket persille

Fremgangsmetode

Vend æble og fennikel i en marinade af citronsaft, citronskal, olivenolie, salt og peber.
Lad det trække et par minutter og bland med spidskål samt granatæble.
Drys godt med hakket persille og server.
Salaten bliver kun bedre af at stå nogle timer på køl.

Opvarm lasagnen efter anvisning på emballagen. For at sikre, at pastapladerne bliver al dente, er det vigtigt, at lasagnen opvarmes til en centrumstemperatur på minimum 76 ºC.
Lasagnen bør altid hvile i 2 min. inden servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.