Kyllingesoufflé

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 108 g hele æg
  • 10 g persille
  • 750 g Arla® piskefløde 38%
  • 2,5 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 35 g finthakkede hasselnød
  • 12 g Salt
  • 650 g kyllingebryst
  • 80 g valleproteinpulver
  • 1 tsk hvid peber

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 1027 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 4 %
Fedt: 73 %

Fremgangsmetode

Serveringsforslag

Server soufflen sammen med æbletimian fløden og evt. kartoffelkroketter.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.